Surajit

Ayurvedische massage

Prive yogales & Ayurvedische massage in 
                                       
                            Lelystad of bij u aan huis:


Het is mogelijk Prive yogales en/ of een Ayurvedische massage te boeken aan huis.
U kunt een combinatie voordeel sessie boeken van een yogales met Ayurvedische massage of apart 1 van beide.

De voordelen van yoga zijn direct voelbaar in het lichaam, welke in combinatie met de Ayrurvedische massage nog effectiever doorwerkt. Het lichaam wordt daar waar nodig soepel en daar waar nodig krachtig. Het spier- en bewegingssnelheid wordt versterkt. Er is een directe invloed op de inwendige organen en inwendige lichaamsprocessen. Deze worden geactiveerd en in harmonie gebracht. Afvalstoffen worden verwijderd.

Yoga en massage biedt verlichting bij diverse psychosomatische klachten en/ of stress gerelateerde aandoeningen, zoals spanningsklachten in de rug, schouders of nek, spanningshoofdpijn, hoge bloeddruk, artritis, burn-out en slapeloosheid.

Bij lichamelijke klachten dient vooraf een diagnose te zijn vastgesteld, welke duidt op de hierboven omschreven klachten. Indien hiervan wordt afgeweken, kan de masseur in deze niet aansprakelijk worden gesteld. Yoga en meditatie: lessen worden gegeven door Surajit Das, •Yoga-instructeur en Muziektherapeut, afkomstig uit India met een 35 jaar lange yoga ervaring en 10 jaar massage ervaring!

Yoga & massage pakketten: Een prive yoga les van 1 uur kost €25 Een Ayurvedische Massage van 1 uur en 15 minuten kost € 45-. Een combinatie van yoga en massage van totaal 2 uur kost € 65,- . Surajit Das zorgt voor de massage benodigdheden, zoals: Ayurvedische olie en een massage bank.Info/Contact en/ of aanmelden :


Email:
surajityogasutra@gmail.com

Tel:  06-24948687

Adres :

Breehorn 48

8223 CP Lelystad

Nederlands

print